Arkitektonisk fotografi

2 Filtre
theme icon
Arkitektur
theme icon
Natur
theme icon
Dyr
theme icon
Botanisk
theme icon
Abstrakt & geometrisk
theme icon
Rejser
theme icon
Byer
theme icon
Film & TV
theme icon
Mad & drikke
theme icon
Romantik & kærlighed
theme icon
Børneværelse & kunst for børn

theme icon
Sort & hvidt
theme icon
Mode
theme icon
Berømtheder
theme icon
Superhelte & fiktive figurer
theme icon
Retro & vintage
theme icon
Drømmende
theme icon
Erotisk
theme icon
Sport
theme icon
Køretøjer
theme icon
Astronomi & rum
theme icon
Personer
theme icon
Begivenheder
Arkitektoniske detaljer
Broer
Seværdigheder & landmærker
Blå
Brun
Elfenben
Flerfarvet
Grå
Grøn

Gul
Hvid
Lyserød
Orange
Rød
Sort
Turkis
Fotografi
Foto manipulation
Grafisk Design & typografi
Illustrationer & tegninger
Portræt
Landskab
Kvadrat
20x20
30x30
50x50
13x18
20x30

30x45
40x60
60x90
80x120
100x150
Vægkunst fra 49 kr
Leveret klar til ophængning
Håndplukkede designs

En balancekunst

Som en designøvelse er arkitekturen opført på et fascinerende skæringspunkt mellem videnskab og kunst. Ifølge ingeniøren Vitruvius er alt i arkitekturen defineret ved tre hovedprincipper: Skønhed, holdbarhed og nytteværdi. Kun ved at ramme balancen mellem alle tre kan en konstruktion beundres for sin storhed.

Det er ikke uden grund, at betagende bygninger, omhyggeligt modellerede landskaber og hængende fantast-broer er populære emner i fotografiens verden. Tag London, Istanbul, New York og Shanghai - hvis vi beder dig male et billede af disse byer, hvilke detaljer kommer du først i tanke om?

Opfattelse og perspektiv

Arkitekturfotografering inviterer tilskuerne til at beundre emner fra nye vinkler. Når du kigger i vores katalog, skal du prøve at reflektere over de steder i dit eget univers, der er ubemærkede i din travle hverdag. Den offentlige svømmehal, du iler forbi på vej hen til metroen, farven på trinene, der fører op til dit kontor ...

Har du længe yndet at tage mentale billeder af dine omgivelser? Så er det på høje tid, at du sammensætter din helt egen samling af arkitektonisk fotografering. Du skal bare undgå at ryste på hånden, når du hænger billederne op.

Uendelige muligheder

Bemærk spillet mellem lys og sammensætning, når du forsøger at forstå de tryk, du vælger. Et billede taget sidst på eftermiddagen udstråler noget andet end et, der er taget i den blå time. På samme måde fremkalder et billedet af Eiffeltårnet i frøperspektiv noget, der ikke kan matches i fugleperspektiv. Først når du begynder at observere linjerne, mønstrene og formerne i arkitektonisk fotografering, kan du begynde at afdække dens dybder og kompleksiteter.

Har du fået nok af skylines og fortove, kan du skifte til vores abstrakte landskabsfotografier for at se verden i et nyt perspektiv.

×