EN KLIMANEUTRAL FREMTID

Vi er stolte af at indgå i et partnerskab med Leaders for Climate Action for at beregne vores udledning og gå et stort skridt for at reducere vores udledning. Dette skridt er bare udgangspunktet, og med partnerskabet med LFCA, fortsætter vi med at udfordre os selv med et mål om at være helt co2-neutrale hele vejen igennem, fra produktion til levering.

Gennem vores partnerskab med LFCA støtter vi genskovningsprojekter i Nicaragua, hvor små landbrug arbejder sammen for at genskabe skoven på de dele af deres land, som ikke udnyttes. Disse initiativer skaber muligheder, der giver lokale landbrugsfamilier mulighed for at bevare kontrollen over deres ressourcer, alt imens de oprindelige arter genskabes og co2-emmissioner reduceres, samtidig med de økologiske og sociøkonomiske forhold forbedres for lokalsamfundene.VORES PLAKATER OG RAMMER

Alle vores plakater, prints og rammer er produceret i EU og opnår 70% fuld FSC-certificering (Forest Stewardship Council). Med andre ord produceres alle materialer i henhold til de højeste bæredygtige og sociale standarder fra velforvaltede skove eller genanvendelige kilder.


70% er et stort tal, men det er ikke højt nok. Derfor gennemgår vi hvert år mulighederne for, hvordan vi kan komme et skridt nærmere 100% milepælen. Vi arbejder tæt sammen med vores producenter for løbende at forbedre bæredygtigheden i vores produkter, først og fremmest ved at sikre, at alle materialer er udvalgt med øje for miljøet, for det andet ved løbende at tilpasse os processer, der skal minimere produktionsaffald.


INDPAKNING, FORSENDELSE OG RETURNERING

Siden 2019 har vi reduceret brugen af plastic i vores indpakning med 70%, og 100%af vores ordrer sendes nu helt uden plastic.

Vores papindpakning er speciallavet til at reducere unødvendigt affald ved større forsendelser, og indpakningen er desuden fuldt genanvendelig. Er du ikke tilfreds med din ordre? Vi tilbyder returmuligheder, der er designet til at minimere skrald og reducere forsendelser, hvilket mindsker CO2-aftrykket. Fra maj 2021 har vi sparet over 16,6 million kilometer i forsendelse – det svarer ca. til 21 gange til månen og tilbage igen, hvis du skulle undre dig.


Har du spørgsmål om vores bæredygtighedspolitikker? Kontakt consciousness@juniqe.com

Bliv klogere på JUNIQE – vores historie, vores overbevisninger og vores fællesskab.

LÆS MERE