FIRE VÆGGE UDGØR IKKE ET HJEM...

... Det gør til gengæld kunst og interiør med et personligt touch. Tjek vores store udvalg af plakater og prints - og forvandl din bolig til et rigtigt hjem.

Vores formål? At give dig kunst fra kunstnere, du beundrer. Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores prisvindende kundeserviceteam. Sulten efter mere? Læs videre og bliv klogere på, hvorfor vores kunstnere betyder så meget for os, hvordan vi bidrager bedst muligt til samfundet og hvilke skridt vi tager for at minimere vores aftryk på miljøet.

Kunst med karakter, et passioneret designfællesskab og inspiration i alle små hjørner - dette er JUNIQEs grundfilosofi. Når vores kunder er glade og inspirerede, er jeg også.
Lea Lange, grundlægger

MENNESKERNE BAG

 Fra stregtegninger og kollager til typografi og fotografi: vi har det hele. Vores designportfolio er ligeså alsidigt som de kunstnere, der står bag værkerne. Gennem biografier, interviews, magasinartikler og social media posts sætter vi ansigt på vores kunstnere og lader deres kunst tale for sig selv. Hvorfor? Fordi vores kunstnere hver især har en historie at fortælle og fordi de også får noget ud af at møde deres publikum - med andre ord, dig!

Hvad jeg især godt kan lide ved JUNIQE er, at det er drevet af mennesker, som har en ægte passion for kunst og som behandler deres kunstnere med den dybeste respekt.
Maarten Léon

SHARING IS CARING

Mens vores teams tilbringer hver dag på at holde øje med de bedste, nye kunstnere, trends og tendenser, er vores følgere på Instagram altid i gang med at dele deres bedste styling tips og kunstneriske idéer. Se med og bliv inspireret!

360° inspiration: af dig og os - til hele verden.

Udforsk @juniqeartshop

Vi gør vores bedste for at minimere det aftryk, vi efterlader på miljøet. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende vores produktion eller bæredygtighedsprincipper, så kontakt os på consciousness@juniqe.com.

ARBEJD MED OS

Vil du være med på vores mission om at få kunsten ind i alle hjem? Lær mere om hverdagen hos JUNIQE og se vores ledige stillinger.

LÆS MERE