JUNIQE Business JUNIQE Business

Personlige indretningskonsultationer for erhvervskunder

Personlige indretningskonsultationer for erhvervskunder

Kunsten puster ikke bare liv i hjemmet - den skaber også atmosfære på arbejdspladsen. Hvad enten I skal indrette et kontor, en praksis, en start up virksomhed eller et hotel, er vores udvalgte kunst og accessories med til at give hvert rum sin helt egen sjæl og karakter. Vi tilbyder gratis rådgivning og giver jer et uforpligtende tilbud. Det gælder også, hvis I er på udkig efter gaver til jeres kollegaer og medarbejdere.

Omfattende sortiment, attraktive tilbud

Vores sortiment dækker alt fra vægkunst og accessories til papirvarer og gaver inden for et sortiment med mere end 20.000 designs i forskellige stilarter. Vores erhvervskunder nyder godt af attraktive fordele, bl.a. særlige rabatter og skattefordele.

Ekspertrådgivning og hotline service

Er I ikke sikre på hvilke plakater, der skal hænge på kontoret eller hvilke gaver, der passer til jeres medarbejdere, kan I få hjælp og rådgivning fra vores B2B-ansvarlige på email eller telefon - når som helst.

De hjælper jer fra første konsultation til levering og bidrager med ekspertviden og god service tilpasset jeres ønsker og behov.

Kontakt os med jeres erhvervsprojekt!

Email: business@juniqe.com

Telefon: +49 (0)30 92033127

Attraktive fordele for erhvervskunder

Som erhvervskunde nyder I godt af attraktive fordele og personlige rabatordninger inden for vægkunst, interiør og meget mere.

Jeg er stor fan af gallerivægge, og jeg er virkelig imponeret over det omfattende sortiment hos JUNIQE. Da jeg skulle indrette Wundergarten ønskede jeg en uformel, legende stil og fandt nogle vidunderlige prints på hjemmesiden. Hvis I leder efter kunst, der giver nyt liv til væggene, vil jeg anbefale JUNIQE.
Shirley Eskine-Schreyer, indehaver af Wunderhaus

Sådan foregår det

1. Kontakt og gratis konsultation

2. Idéafstemning og konceptudvikling af JUNIQE-konsulenter

3. Et uforpligtende tilbud baseret på jeres ønsker

4. Ordre foretages af JUNIQE-konsulenter

5. Produktion og gratis levering

Indretningskonsulenter

Opdag mere

Kontorer & kontorfællesskaber

Opdag mere

Hoteller og lejligheder

Opdag mere