Hvad er status hos JUNIQE? Hvad er status hos JUNIQE?

Læs mere om de forholdsregler vi tager for vores fællesskab for at sikre, at produktionen og leveringen fortsætter som normalt.

Læs mere om de forholdsregler vi tager for vores fællesskab for at sikre, at produktionen og leveringen fortsætter som normalt.

De seneste uger har markeret vigtigheden af et stærkt fællesskab - vigtigheden af at passe på hinanden, af empati og ansvar. Som et team tager vi alle forholdsregler for at sikre os selv og vores fællesskaber, og ved at gøre det, kan vi holde gejsten oppe.

Det er hvad der sker hos JUNIQE:

Vi arbejder hjemmefra, men vi er ikke koblet fra

Hele virksomheden arbejder hjemmefra for at holde os selv - og dem vi holder af - sunde og raske. Hver dag mødes vi gennem videoopkald, et konstant flow af memes og selfies og brainstorms og udfordringer, der skal holde kreativiteten og samhørigheden i live.

Vores kunstnerfællesskab

Vores kunstnere er kernen i det, vi laver. Vi vil fortsat dele deres smukke designs og historier, alt imens vi sikrer, at de profiterer på hvert køb.

Vores produktion og leveringspartnere

Vi er i tæt dialog med vores produktion og leveringspartnere, og selv om de også tager strenge forholdsregler for at beskytte deres teams, vil produktionen og forsendelsen fortsætte som normalt.

Særligt i udfordrende tider er kreativitet og personligt udtryk noget, vi bør dele: det forbinder os, inspirerer os og giver et øjebliks glæde. Med det i tankerne ser vi frem til at dele de fantastiske designs af vores kunstnere - sammen med posts fra #JUNIQE fællesskabet - med dig.

Vi ønsker dig det bedste

JUNIQE-teamet